ANEURIZMA

Sef kardioloskog odelenja Interne klinike u Tuzli dr Zumreta Kusljugic u “Dnevnom avazu” od 22.06.2006.godine upozorava citaoce (rec je o vrucinama) kako se srcani bolesnici treba da jave lekaru ako “osete jako gusenje, te bol iza grudne kosti koji se siri ka vratu, vilici ili levoj ruci”.

 

23. jula 2005.godine, kad je Denisu pozlilo, bila je uzasna vrucina, kao i prethodnih dana. A moj sin je bio “teski kardioloski slucaj” kako je rekao dezurnim lekarima, Krizicu i Azapagicu, dr Keser koji je doveo Denisa na kliniku! Krizic i Azapagic se nisu ni osvrnuli na dijagnozu cenjenog i u Tuzli poznatog lekara, vec su ga udaljili svojom “strucnom” dijagnozom da je u pitanju droga. Jos su zapretili policijom kojoj bi morali “prijaviti slucaj”, pa, eto to bi (mozda) stetilo ugledu dr Kesera koji se povukao jer za droge nije strucan.

 

Gospodjo Kusljugic, kome vi to delite savete u novinama? Zasto ne naucite doktore kojima ste šefica? Jos imate obraza reci kako ni vi ne bi videli rupturu (aneurizmu) cak ni u ponedeljak 25.07. na UZ . Ultrazvuk aneurizmu ne mora ni pokazati, ali zato postoje precizniji aparati za koje ZNAJU PROFESIONALCI (sa istinski polozenom Hipokratovom zakletvom): dr Mirsad Kacila, dr Asal Arslanagic, prof.dr.Stanoje Stefanovic (autor knjige “Interna medicina” – strana 434) i mnogi drugi. Samo u slavnoj tuzlanskoj klinici nisu prepoznali SKOLSKE simptome aneurizme. Cak  4 vasa “strucnaka”!

 

1.      Mario Krizic i Salih Azapagic – prvi dan, subota 23.07.2005.

2.      Samira Hasic – drugi dan, nedelja 24.07.2005.

3.      Fahir Barakovic – treci dan, ponedeljak 25.07.2005.

 

… i … nema vise moga Denisa, a posli smo po njega, da ga vodimo kuci, jer kazu : «nije mu nista»! Prokleti da su.

 

Stidite li se imalo diletantizma vasih kolega?

 

Kako je uzasno saznanje da zivote svojih najmilijih predajemo u ruke bahatim, umisljenim i sujetnim diletantima!

Komentariši