DENIS – 64 MESECA …

Denis 480 340

64 meseca … cekam Te … zovem Te … trazim Te …
64 meseca … Sine moj … zivim Te…

 

5 komentara

 1. “Sreća mi je blaga bila
  al’ je sreća vječna mijena
  tužnu me je ostavila.
  Nikad više neću njena
  ugledati lice mila” (M. Cervantes)
  Ostala nam je tuga i sjećanje, ostalo nam je da brojimo dane, mjesece i godine bez najdražih bića, da zamišljamo kako bi bilo da su tu, kako je trebalo biti… i ostala nam je borba za “pravdu”…
  Voli vas
  Gordana

 2. Draga gospodjo,
  Teško mi je naći adekvatne riječi… Mislim da u životnim zbivanjima kad dijete premine prije majke jedino vjera u Boga istinski pomaže, kao i otvaranje srca prema drugoj djeci koja možda nemaju roditelja da ih voli i da se brine o njima.
  Lijep pozdrav iz Sarajeva.
  Dr.S

 3. salai me je uputila na ovaj blog…znam kako ti je…govore da je svakim danom lakse, ali nije…govore da bol jenjava, lazu…bol je isti samo sa vremenom naucimo da ga potisnemo…i samo kada smo sami dozvolimo da tiha suza sklizne niz obraz… Zao mi je…

 4. Božijoj kazni još niko nije izmakao. Na sličan i tragičan način sam ostala bez mame. Dugo sam osjećala krivicu. Što nismo otišli u drugu bolnicu? Kako nisam vidjela neke stvari? Zato što su nas uvjerili da je sve u redu i pod kontrolom.
  Nikad sebi nisam oprostila.Jedan život je ugašen a mojoj familiji je ostala živa rana. Iz svog srca Vam želi da uspijete to što ste započeli i da krivci ne izmaknu ni zemaljskoj kazni.Samo me zanima kako uveče zaspiju i kakve snove sanjaju?

Komentariši